TIENS kapsulės su kofermentu Q10 ir kvercetinu

31.76

Maisto papildas  širdies veiklai ir bendrai organizmo sveikatai palaikyti su vitaminais B1, D, E ir K, kofermentu Q10, kvercetinu ir gudobelės ekstraktu.

Gaminio atiketė

Nemokamas pristatymas į paštomatus, kai užsakymo suma yra 100 Eur ir daugiau.

Aprašymas

TIENS maisto papildas su kofermentu Q10, kvercetinu, vitaminais B1, D, E ir K bei gudobelės ekstraktu yra išskirtinis produktas, sukurtas jūsų širdies sveikatai bei gerai organizmo būklei palaikyti. Šis papildas yra unikalus dėl savo sudėties ir naudos, kurią jis suteikia organizmui.

Kodėl TIENS papildas ypatingas?

  1. Unikali formulė: šis papildas sujungia kofermentą Q10 su galingais antioksidantais, vitaminais ir natūraliais ekstraktais, kad suteiktų maksimalų poveikį sveikatai.
  2. Platus poveikis: produktas palaiko širdies ir kraujagyslių sveikatą, energijos gamybą, imuninę sistemą ir bendrą organizmo sveikatą.
  3. Aukštos kokybės sudėtinės dalys: kiekviena sudedamoji dalis yra kruopščiai parinkta ir patikrinta, siekiant užtikrinti aukščiausią kokybę ir efektyvumą.

Pagrindinių sudėtinių dalių nauda:

  1. Kofermentas Q10:
    • Energijos gamyba: dalyvauja ląstelių energijos gamybos procese, padėdamas pagerinti fizinę ištvermę ir bendrą energijos lygį.
    • Širdies sveikata: palaiko širdies raumenų funkciją, gerina bendrą širdies ir kraujagyslių sveikatą, gali padėti mažinti širdies ligų riziką.
  2. Kvercetinas:
    • Antioksidacinis poveikis: apsaugo ląsteles ir jautrius širdies audinius nuo oksidacinio streso bei laisvųjų radikalų žalos. Laisvieji radikalai įtakoja lėtinių ligų, įskaitant vėžį, širdies ligas ir diabetą, vystymąsi.
    • Priešuždegiminės savybės: padeda mažinti uždegiminius procesus organizme, kurie gali sukelti įvairias lėtines ligas.
  3. Vitaminas B1 (Tiaminas):
    • Metabolizmo palaikymas: svarbus angliavandenių apykaitai ir energijos gamybai, būtinas tinkamam širdies raumens funkcionavimui.
    • Nervų sistemos funkcija: palaiko nervų sistemos sveikatą ir funkcionalumą.
  4. Vitaminas D:
    • Kaulų sveikata: padeda absorbuoti kalcį ir fosforą, stiprina kaulus ir dantis.
    • Imuninė sistema: stiprina imuninę sistemą ir padeda kovoti su infekcijomis.
  5. Vitaminas E:
    • Odos sveikata: saugo odą nuo laisvųjų radikalų žalos ir palaiko jos elastingumą.
    • Širdies sveikata: veikia kaip antioksidantas, saugantis širdies ir kraujagyslių sistemą.
  6. Vitaminas K:
    • Kraujotakos sistema: svarbus kraujo krešėjimui ir sveikų kaulų palaikymui, mažina kenksmingų kraujo krešulių ir širdies ligų riziką. Vitaminas K padeda išvengti kietųjų nuosėdų susidarymo arterijų sienelėse, kad kraujagyslės būtų lygios ir lanksčios bei užtikrintų sveiką kraujotaką.
    • Kaulų sveikata:  padeda palaikyti normalią kaulų būklę ir tvirtumą.
  7. Gudobelės ekstraktas:
    • Širdies sveikata: gerina kraujotaką ir stiprina širdies raumenį. Gudobelė nuo seno vartojama kai vargina krūtinės angina, aukštas kraujospūdis, nereguliarus širdies plakimas ir širdies nepakankamumas.
    • Nervų sistemos raminimas: palaiko nervų sistemą ir padeda sumažinti stresą.

Kada patariama vartoti TIENS maisto papildą?

  • Energijos trūkumas: jei jaučiate nuolatinį nuovargį ir energijos stoką, šis papildas gali padėti padidinti jūsų energijos lygį.
  • Širdies ir kraujagyslių sveikata: siekiant palaikyti sveiką širdies ir kraujagyslių sistemą, mažinti cholesterolio kiekį ir gerinti kraujotaką.
  • Imuninės sistemos stiprinimas: norint sustiprinti organizmo apsaugą nuo infekcijų ir ligų.
  • Kaulų ir sąnarių sveikata: palaikant sveikus kaulus ir sąnarius, kas ypač svarbu vyresnio amžiaus žmonėms.
  • Bendros sveikatos gerinimas: siekiant pagerinti bendrą sveikatos būklę ir sumažinti uždegiminius procesus organizme.

TIENS maisto papildas su kofermentu Q10 yra puikus pasirinkimas norint palaikyti širdies sveikatą, didinti energijos lygį, stiprinti imuninę sistemą ir gerinti bendrą organizmo būklę. Pasirinkite TIENS ir rūpinkitės savo sveikata natūraliai ir efektyviai!

 Medžiagos, turinčios mitybinį ir/arba fiziologinį poveikį:

 

2 kapsulėse yra (rekomenduojama paros norma): % RMV*
Kofermentas Q10 100 mg
Kvercetinas 100 mg
Vienapiesčių gudobelių ekstraktas 4:1 50 mg (atitinka 200 mg gudobelių uogų)
Vitaminas E 12 mg 100 %
Tiaminas (vitaminas B1) 1,1 mg 100 %
Foliatas (vitaminas B9) 210 µg 105 %
Vitaminas K2 24 µg 32 %
Vitaminas D3 5 µg 100 %

 *RMV – referencinė maistinė vertė

Rekomenduojama paros norma: 1–2 kapsulės per dieną valgio metu. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu laikytis sveiko gyvenimo būdo, įvairios ir subalansuotos mitybos.

Įspėjimas: nerekomenduojama vaikams, nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims bei asmenims, kurie yra alergiški maisto papildo sudedamosioms dalims.

 Partija / Geriausias iki pabaigos: žr. ant pakuotės.

 Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje patalpoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.ėsioje patalpoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.